Verzenden & Retourneren

Hieronder lees je onze duidelijke voorwaarden wat betreft het verzenden en leveren van je Hoomline vloer.

Zo weet je gelijk wat je aan ons hebt 😉


Verzending & Afhalen

We bezorgen je Hoomline Vloer gratis bij bestellingen vanaf 750,- voor elke adres in Nederland. Onder de 750,- euro vragen wij een tegemoetkoming van 60,-

De verzendkosten in België bedragen 79.95,- We bezorgen uw vloer gratis vanaf 1500.-

Wij leveren je Hoomline Vloer van maandag tot en met vrijdag.

Is uw vloer op voorraad? Dan bezorgen wij hem binnen 48 uur.
Heeft pas later de vloer nodig? Geen probleem! Je kunt tot een half jaar voor leverdatum bestellen. Je hebt dan geen last van prijsverhogingen en kunt gebruik maken van de aanbieding die nu geld. Wij bewaren je vloer dan in ons magazijn, dit kost niets extra. Service van de zaak 🙂

Wij verzenden onze vloeren met pallet-transport, dit transport gaat met grote vrachtwagens.
Deze vrachtwagens kunnen niet overal komen. Zal willen aangeven als uw adres moeilijk te bereiken is? Zodat we een kleine vrachtwagen kunnen sturen. Dit kan je aangeven bij opmerkingen tijdens het bestellen.

Je vloer wordt in principe afgeleverd voor de deur. De bezorger maakt gebruik van een pallet wagen, indien de wagen + pallet zonder obstakels naar binnen te rijden is, valt dit ook onder de service.

Afhalen

Je kan je vloer van op doordeweekse dagen ophalen in het Hoomline magazijn in Noordwijkerhout. Dit is gratis. Wel hanteren we een minimale order waarde van 500,-


Retours

Wij vinden het vervelend dat je niet (volledig) tevreden bent met je Hoomline vloer of toebehoren. Je kan zonder opgaaf van redenen je bestelling retourneren. Wij moeten helaas wel kosten rekenen voor het verwerken van je retour omdat we hiervoor een vrachtwagen moeten laten rijden. Indien het retour een productie fout en verkeerd bezorgd artikel betreft zullen wij de kosten vanzelfsprekend vergoeden.

14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht)

De volgorde van uw retour:

  1. Melden retour per mail naar retours @hoomline-vloer.nl (binnen 14 dagen na levering)
  2. Terugsturen retour (binnen 14 dagen na melden retour)
  3. Crediteren (binnen 5 dagen na ontvangen retour)

In de EU heeft u het recht om binnen 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen en van andere aankopen van goederen en diensten die u niet in een winkel gedaan heeft (bijv. telefonisch of aan de deur). U hoeft daarvoor geen reden te geven, u mag zich gewoon bedenken. Wij vragen wel een vergoeding van 74.99 voor het retour sturen van pallets.
Wij moeten hiervoor namelijk een vrachtwagen laten rijden.  Retours aan de hand van productiefouten of foutieve leveringen vergoeden wij vanzelfsprekend.

Bij vragen, kunt u ons 7 dagen bereiken.