Gebruiksklasse Vloeren

Verschillende groeven, structuren en afmetingen. Je zoekt een nieuwe vloer en de details vliegen je om de oren. Maar wat betekend het nou allemaal, dat lees je in onze blogs.
Wij van Hoomline proberen alles zo goed mogelijk uit te leggen. Heb je na het leesvoer nog vragen? Wij zijn er elke dag van 10 tot 22 uur, zie onze klantenservice.

Hoomline Alp D’Huez 969 met gebruiksklasse 32 voor commercieel gebruik.

Gebruiksklasse Vloeren

Niet alle vloeren hebben een gebruiksklasse, omdat niet alle vloeren zijn getest door een onafhankelijke instantie op gebruik, intensiviteit, toplaag en nog veel meer variabelen.
Dit brengt ons gelijk bij Hoomline vloeren: Alle Hoomline vloeren beschikken over een keuringsrapport en hiermee zijn ze ingedeeld in de Europese gebruiksklasse.

Balmoral Oostende 5300 met gebruiksklasse 23 voor huishoudelijk gebruik.

Gebruiksklasse Huishoudelijk gebruik

De gebruiksklasse ”huishoudelijk gebruik” bestaat uit 4 verschillende indelingen. Deze zie je in de lijst hieronder. Alle Hoomline vloeren hebben minimaal klasse 23, de maximaal haalbare score dus 💪

Hoomline Gebruiksklasse vloeren Huishoudelijk gebruik

Gebruiksklasse Commercieel gebruik

Commercieel gebruik beschrijft elke activiteit waarbij je een product of dienst gebruikt voor een financieel gewin. Samengevat, de klasse is dus in het leven geroepen voor kantoren, winkels etc.

Gebruiksklasse Hoomline vloer Commercieel gebruik

Gebruiksklasse industrieel gebruik

Hieronder lees je de gebruiksklasse industrieel gebruik. Je moet dan denken aan betonvloeren in fabrieken etc. Onze vloeren zijn niet getest voor industrieel gebruik. Dit vind je dus ook niet weer in de product omschrijving. Helder.

industrieel gebruik gebruiksklasse  vloer Hoomline vloeren

Deze blog is geschreven door Alp van Hoomline Winkel.
Meer weten? Bel dan even naar 085 060 8554

Of bekijk onze contact mogelijkheden.